JohnFlash

Geboortedatum:1999-12-31
opstemme modtaget1
nedstemme modtaget5
Karma:-3 (stem op-stem ned)0 optjente Badges

Der blev ikke fundet nogen badgesDefinitioner (3)

1

1 Thumbs up   2 Thumbs down

javascript


Et programmeringssprog som indlejres i HTML kode eller kaldes fra HTML kode. JavaScript kører i en webbrowder som f.eks. Chrome eller Internet Explorer. Sproget blev oprideligt udviklet af firmaet Netscape og var oprideligt et meget simpelt sprog som kunne bruges til f.eks. at chekke tekst i tekstfelter på en hemmeside. I dag er sproget langt mere avanceret. De fleste spil man finder på Facebook er skrevet i JavaScript.
JohnFlash - 23. jul. 2016

2

0 Thumbs up   1 Thumbs down

actionscript


Actionscript er et programmeringssprog som er udviklet af det amerikanske firma Macromedia, som senere er blevet opkøbt af Adobe.

Actionscript fungerer kun indenfor Flash programmerings-miljøet, og bliver flittigt brugt til små on-line spil som afvikles direkte i en browser som har installeret et såkaldt flash-plugin.

Mange iagttagere, heriblandt den afdøde direktør for Apple Computer Steve Jobs, mener at actionscript med tiden vil blive udkonkurreret af HTML5 og javascript som er gratis og som kan køre i alle browsere uden plugin.
JohnFlash - 28. feb. 2014

3

0 Thumbs up   2 Thumbs down

actionscript


Programmeringssprog udviklet af Adobe og bruges i forbindelse med Flash platformen. En stor del af de online spil der findes på internettet er skrevet i dette programmeringssprog. Minder i sin synyax om JavaScript.
JohnFlash - 25. okt. 2015