om.tdc.dk

opstemme modtaget0
nedstemme modtaget0
Karma:0 (stem op-stem ned)0 optjente Badges

Der blev ikke fundet nogen badgesDefinitioner (106)

1

0   0

2.5 ghz


henviser til frekvensbåndet 2500-2690 MHz. 2.5 GHz-båndet distribueres til mobiloperatører via en auktion i april/maj 2010. 2.5 GHz båndet er velegnet til lancering af LTE ydelser, da det pt. ikke servicerer anden trafik, og LTE udstyr på nuværende tidspunkt kun understøtter 2.5 GHz frekvenser. 
Kilde: om.tdc.dk

2

0   0

2g


henviser til andengenerationsmobilnet, herunder GSM-net, der kan transmittere tale og begrænset datakommunikation, herunder fax og sms-beskeder.
Kilde: om.tdc.dk

3

0   0

3g


henviser til tredjegenerationsmobilnet, der kan transmittere tale, data og multimedieindhold ved høj hastighed.
Kilde: om.tdc.dk

4

0   0

adm-tjeneste


eller (Application Development and Maintenanceservice) henviser til udvikling og vedligeholdelse af softwareapplikationer.
Kilde: om.tdc.dk

5

0   0

adsl


(Asymmetric Digital Subscriber Line) er baseret på DSL-teknologi.
Kilde: om.tdc.dk

6

0   0

arpu


(Average Revenue per User) henviser til gennemsnitlig omsætning pr. kunde opgjort per måned. TDC beregner ARPU for en given produktkategori som omsætning i alt divideret med den gennemsnitlige kundebase i den pågældende periode.
Kilde: om.tdc.dk

7

0   0

atm


(Asynchronous Transfer Mode) henviser til en dedikeret koblingsteknologi til LAN- og WAN-net, der understøtter tale og video i realtid såvel som data.
Kilde: om.tdc.dk

8

0   0

avoidable cost


henviser til en metode, hvor prissætningen af en specifik serviceydelse alene er baseret på de trafikrelaterede omkostninger, der ville falde bort, hvis serviceydelsen ikke længere produceres. Avoidable cost-metoden adskiller sig fra de udbredte LRAIC/LRIC-principper ved ikke at medtage omkostninger, der er fælles for flere serviceydelser, og s [..]
Kilde: om.tdc.dk

9

0   0

bedste praksis-analyse


henviser til en prisreguleringsmetode, der indebærer, at samtrafikpriserne for operatører med SMP-status sættes lig med priserne for tilsvarende danske såvel som udenlandske operatører. Frem til 2009 blev mobiltermineringspriser for TDC, Sonofon og TeliaSonera fastsat på basis af en bedste praksis-analyse. Fra og med 2009 er det kun Barablus [..]
Kilde: om.tdc.dk

10

0   0

bredbånd


henviser til former for datakommunikation med en bestemt båndbredde, der, afhængig af den relevante kontekst, opfattes som betydelig høj eller 'bred' ud fra en betragtning om kapaciteten til at transmittere data. De mest udbredte bredbåndsteknologier er kabelmodem, DSL, mobilbredbånd og optiske fibre. TDC anvender IT- og Telestyrelsens definit [..]
Kilde: om.tdc.dk


Log venligst ind for at se alle 106 definitioner