laroche-posay.dk

Website:https://www.laroche-posay.dk
opstemme modtaget3
nedstemme modtaget1
Karma:3 (stem op-stem ned)0 optjente Badges

Der blev ikke fundet nogen badgesDefinitioner (131)

1

1   0

kutikula


Hårkutikula, der er det yderste cellelag på hårstrået og beskytter cortex, som er den mest elastiske og modstandsdygtige del af håret. Kutikula består af omdannede skæl og kan blive beskadiget ved gentagne kemiske farvebehandlinger.Dette ord hører til i kategorierne Skæl, Sensitiv hovedbund, Negle.
Kilde: laroche-posay.dk

2

1   0

kutikula


Neglebåndet er det meget tynde lag hud rundt om hornlaget, der omkranser og beskytter neglen. Det danner neglens beskyttende barriere. Neglebåndene bør skubbes ned, hvis de revner eller bliver flossede, for at få en pæn form og bedre neglevækst.
Kilde: laroche-posay.dk

3

1   0

frie radikaler


Celler producerer for mange frie radikaler som følge af forskellige former for belastning. Frie radikaler er ustabile iltmolekyler, der bruger elektroner og andre molekyler til at stabilisere sig selv med. Det medfører en kædereaktion, der fører til aldring af huden.Dette ord hører til i kategorien Aldringsstegn, rynker, fasthed.
Kilde: laroche-posay.dk

4

0   0

aha'er


AHA'er (alfahydroxysyrer) er molekyler, der findes i frugt. De benyttes ofte i kosmetikindustrien som milde peelingbehandlinger til fjernelse af døde hudceller, tilstoppede porer og mærker på huden.Dette ord hører til i kategorien Aldringsstegn, rynker, fasthed.
Kilde: laroche-posay.dk

5

0   0

akne


Akne er en kronisk form for inflammation i talgkirtelkanalen. Der skelnes mellem to former for akne: ikke-inflammatorisk (tilstoppede porer eller mikrocyster) og inflammatorisk (papler, pustler, små knuder eller knudeagtige cyster). Det mest almindelige er, at begge typer findes samtidig, hvilket kendes som blandet akne.Dette ord hører til i kate [..]
Kilde: laroche-posay.dk

6

0   0

aknelæsion


Aknelæsioner er hudsymptomer, der skyldes akne. De sidder ved talgkirtlernes udmunding. Der skelnes mellem ikke-inflammatoriske (komedoner eller mikrocyster) og inflammatoriske læsioner (papler, pustler, små knuder eller knudeagtige cyster).Dette ord hører til i kategorien Fedtet hud med urenheder.
Kilde: laroche-posay.dk

7

0   0

allergen


Et allergen er et fremmedlegeme, der udløser en allergisk reaktion hos en person. Kroppens immunforsvar angriber stoffer, der i virkeligheden ikke er farlige. Allergener, der er sandsynlige udløsere af eksem eller bihuleproblemer, er bl.a. pollen, støvmider og dyrehår.Dette ord hører til i kategorierne Sensitiv, udtørret hud, Tør og [..]
Kilde: laroche-posay.dk

8

0   0

alopeci


Alopeci er hårtab fra hovedet eller kroppen. Det endelige stadie af alopeci er skaldethed. Alopeci rammer både mænd og kvinder og kan være delvis eller fuldstændig. Hårtab kan have flere forskellige årsager: arveligehed, stress, forkert kost, forkert shampoo.
Kilde: laroche-posay.dk

9

0   0

androgener


Androgener er mandlige kønshormoner, der dannes i testiklerne, æggestokkene og binyrebarken, der sidder over hver nyre. Testosteron er den mest aktive af alle androgener. Genetisk hårtab skyldes således disse mandlige hormoners påvirkning.
Kilde: laroche-posay.dk

10

0   0

androgenetisk alopeci


Genetisk hårtab kaldes androgenetisk alopeci. Denne form for hårtab, som er den mest almindelige, skyldes en for stor mængde mandlige hormoner (androgener). Androgenetisk alopeci, der også kaldes mandlig eller kvindelig skaldethed, kan forekomme i en meget tidlig alder, omkring 18-års alderen.
Kilde: laroche-posay.dk


Log venligst ind for at se alle 131 definitioner