feliway.com

Website:http://www.feliway.com
opstemme modtaget4
nedstemme modtaget3
Karma:2 (stem op-stem ned)0 optjente Badges

Der blev ikke fundet nogen badgesDefinitioner (20)

1.

0   0

Vomeronasale organ


To blindsække der er placeret mellem mund- og næsehulen og som har indgang via to små åbninger mellem fortænderne.
Kilde: feliway.com

2.

0   0

Vokalisering


Brugen af stemmesignaler for at kommunikere med andre katte og andre arter. Hos katten kan signalerne inddeles i tre kategorier afhængig af måden, som de frembringes på. For eksempel frembringes spinden og triller med åben mund, mens miav-lyde frembringes med delvist lukket mund og forsvarsmæss [..]
Kilde: feliway.com

3.

0   0

Urinmarkering


Afsætning af urin på lodrette flader for at efterlade et mærke. Katten indtager som regel en karakteristisk stående position og urinerer direkte på overfladen, så urinen afsættes i næsehøjde for andre katte, der vil forsøge at aflæse signalet.
Kilde: feliway.com

4.

0   0

Urenlighed


Afsætning af urin på vandrette flader for at efterlade et mærke. Katten indtager siddende position og afsætter små mængder urin.
Kilde: feliway.com

5.

0   0

Udstrækning


Katte strækker sig ofte, efter de har sovet og kan i forbindelse med det sætte deres klør i vand- eller lodrette flader. Derfor kan det forveksles med kradsemarkering.
Kilde: feliway.com

6.

0   0

Territorium


Et geografisk område, som har værdi for et individ, fordi det rummer vigtige fornødenheder som føde, ly og social kontakt.
Kilde: feliway.com

7.

0   0

New article


Overdreven pelspleje (overgrooming) Overdreven pelsplejeadfærd hvor katten fjerner store mængder hår og endda kan lave skader på huden. Årsagen til denne adfærd er ikke entydig, og de enkelte tilfælde må undersøges grundigt. Meget ofte er adfærden dog forbundet med stress og nervøsitet [..]
Kilde: feliway.com

8.

0   0

Nervøsitet


Et psykologisk og adfærdsmæssigt respons på frygt, som kan være reel eller oplevet.
Kilde: feliway.com

9.

0   0

Metakommunikation


Katte bruger specielle tegn til at ændre betydningen af det, de laver. Leg kunne fortolkes om aggression hvis det ikke var for "metakommunikation". Kropsholdning og ansigtsudtryk er vigtigt: når en kat for eksempel holder munden lukket, har tænder skjult og lægger hovedet på skrå, er [..]
Kilde: feliway.com

10.

0   0

Markeringsadfærd


Anvendelse af kemiske signaler (duftstoffer) for at kommunikere med andre medlemmer af arten eller for at øge selvtilliden hos individet. Markering kan anvendes i forbindelse med identifikation af territoriet eller i følelsesmæssigt udfordrende situationer.
Kilde: feliway.com


Log venligst ind for at se alle 20 definitioner